Ratax Utrecht

030-2875050

Zakelijk vervoer

Veilig, Comfortabel en Discreet

Ratax Utrecht verzorgt directievervoer op hoog niveau voor iedereen voor wie stijl, veiligheid, comfort en discretie de norm is. Directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. Ratax Utrecht vervoert ook hun binnen- en buitenlandse gasten. Ook bekende VIP’s worden regelmatig door ons vervoerd naar hun plaats van bestemming in zowel binnen- als buitenland. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij Ratax Utrecht de norm.

Ook is het mogelijk om met meerdere personen te reizen, hiervoor beschikken we over busjes tot en met 8 personen. Ook een touringcar behoort bij ons tot de mogelijkheden, hierbij kunnen wij 19 tot 100 personen vervoeren. Wilt u een taxi of busje laten pendelen om uw gasten van en naar een locatie te brengen, geen probleem.

Voor bovenstaand vervoer geven wij graag een offerte af, heeft u liever dat onze accountmanager bij u langs komt belt u ons dan voor het maken van een afspraak.

Kosten
In onze taxi's is het mogelijk om per pin of creditcard te betalen. Zo staat u nooit voor verassingen wanneer u geen contant geld bij u heeft. Voor onze zakelijke relaties hebben wij ook de mogelijkheid om op rekening te rijden.